Wilddiner
Zaterdag 22 november18:30
Wilddiner 22 November 2025
Tijdens deze culinaire ervaring nemen we je mee in het wildseizoen. Chef Eelke maakt mooie gerechten met unieke combinaties van ingrediënten. Samen hebben we er weer mooie wijnen bij gekozen.
Het menu
Apéritief
Pineau de Charentes, Louis Royer
1. Amuse
Bitterballetje van Hollandse rivierkreeft met saus van whisky
2. Voorgerecht
Tartaar van wilde zalm met salade van appel, venkel, dille en krulsla, Daarbij mayonaise van mierikswortel
Geserveerde wijn: Optimum Chardonnay, Barrel Aged
3. Tussengerecht
Duivenborst op crème van pastinaak met paddenstoelen, gepofte kastanje en gevogeltejus
Geserveerde wijn: Merlot, Gentry
4. Soep
Soep van wild met rillette van zwijn, herfstpaddenstoelen en waterkers
5. Hoofdgerecht
Hazenrug met mousseline van aardappel met gekarameliseerde spruitjes, krokantje van spek en jus van rode wijn en speculaas, geserveerd met stoofpeer
Geserveerde wijn: Côte de Brouilly, Domaine Chanrion
Dessert
Tarte tatin van appel met kruidkoekkruim en vanille-ijs
Geserveerde wijn: Pemartin, Pedro Ximenez
Vegetarische variant
1. Amuse
Bitterballetje van knolselderij met saus van whisky
2. Voorgerecht
Tartaar van gerookte biet met salade van appel, venkel, dille en krulsla. Daarbij mayonaise van mierikswortel en citroen
3. Tussengerecht
Gebakken pompoen op crème van pastinaak. Geserveerd met gepofte kastanje, krokante salie en een jus van geroosterde groenten
4. Soep
Bouillon van geroosterde paddenstoelen met rillette van kastanje met herfstpaddenstoelen en waterkers
5. Hoofdgerecht
Gepofte knolselderie met mousseline van aardappel , gekarameliseerde spruitjes, krokantje van wortel en jus van rode wijn en specerijen geserveerd met stoofpeer
6. Dessert
Tarte tatin van appel met kruidkoekkruim en vanille-ijs
Meer informatie en reserveren:
Fruitloods
- 18.30 uur inloop
- 19:00 uur amuse
- De kosten voor dit exclusieve 5-gangen diner bedragen € 85,00 per persoon. Deze prijs is inclusief de 5 wijnen, brood, water en koffie of thee na afloop.
- Wil je van een bepaalde wijn nog een extra glas of wil je een geheel andere consumptie, dan reken je dat afzonderlijk af.
- Reserveren kan door een mail te sturen naar edwin@vinbeau.nl met naam, aantal personen en eventuele allergieën en/of diëten. Voor vragen kun je altijd even bellen met Edwin 06-11234670