Wilddiner

Zaterdag 22 november
18:30

Wilddiner 22 November 2025 

Tijdens deze culinaire ervaring nemen we je mee in het wildseizoen. Chef Eelke maakt mooie gerechten met unieke combinaties van ingrediënten. Samen hebben we er weer mooie wijnen bij gekozen.

Het menu 

Apéritief
Pineau de Charentes, Louis Royer

1. Amuse

Bitterballetje van Hollandse rivierkreeft met saus van whisky

2. Voorgerecht

Tartaar van wilde zalm met salade van appel, venkel, dille en krulsla, Daarbij mayonaise van mierikswortel

Geserveerde wijn: Optimum Chardonnay, Barrel Aged

3. Tussengerecht

Duivenborst op crème van pastinaak met paddenstoelen, gepofte kastanje en gevogeltejus

Geserveerde wijn: Merlot, Gentry

4. Soep

Soep van wild met rillette van zwijn, herfstpaddenstoelen en waterkers

5. Hoofdgerecht

Hazenrug met mousseline van aardappel met gekarameliseerde spruitjes, krokantje van spek en jus van rode wijn en speculaas, geserveerd met stoofpeer

Geserveerde wijn: Côte de Brouilly, Domaine Chanrion

Dessert

Tarte tatin van appel met kruidkoekkruim en vanille-ijs

Geserveerde wijn: Pemartin, Pedro Ximenez

 Vegetarische variant 

1. Amuse

Bitterballetje van knolselderij met saus van whisky

2. Voorgerecht

Tartaar van gerookte biet met salade van appel, venkel, dille en krulsla. Daarbij mayonaise van mierikswortel en citroen

3. Tussengerecht

Gebakken pompoen op crème van pastinaak. Geserveerd met gepofte kastanje, krokante salie en een jus van geroosterde groenten

4. Soep

Bouillon van geroosterde paddenstoelen met rillette van kastanje met herfstpaddenstoelen en waterkers

5. Hoofdgerecht

Gepofte knolselderie met mousseline van aardappel , gekarameliseerde spruitjes, krokantje van wortel en jus van rode wijn en specerijen geserveerd met stoofpeer

6. Dessert

Tarte tatin van appel met kruidkoekkruim en vanille-ijs


Meer informatie en reserveren:

Fruitloods 

  • 18.30 uur inloop
  • 19:00 uur amuse
  • De kosten voor dit exclusieve 5-gangen diner bedragen € 85,00 per persoon. Deze prijs is inclusief de 5 wijnen, brood, water en koffie of thee na afloop.
  • Wil je van een bepaalde wijn nog een extra glas of wil je een geheel andere consumptie, dan reken je dat afzonderlijk af.
  • Reserveren kan door een mail te sturen naar edwin@vinbeau.nl met naam, aantal personen en eventuele allergieën en/of diëten. Voor vragen kun je altijd even bellen met Edwin 06-11234670



Het laatste nieuws van De Olmenhorst in je inbox